-->

​Føl dig tryg og sikker med låse til døre fra Lander og Gerlach

​Når du får udskiftet eller renoveret din dør, er det ikke bare vigtigt, at den er pæn og indbydende. Den skulle også gerne kunne holde uindbudte gæster ude. Hos Langer & Gerlach har vi et bredt udvalg af dørlåse og forskellige former for tyverisikring af døre.

Vi hos Langer & Gerlach ved, at det er noget af det vigtigste, at man kan føle sig tryg og sikker i sit eget hjem, både når man er der, og når man forlader det. Derfor taler vi altid med vores kunder om, hvordan de kan sikre deres døre bedst muligt. For Lander & Gerlach er vores kunders sikkerhed og tilfredshed med vores arbejde nemlig noget af det vigtigste.

Forskellige typer låse og tyverisikring af døre

Hos Lander og Gerlach fører vi både 6 stift og 12 stift låse til døre. Låsene er en god tyverisikring af døren. 6 stift dørlåsene er standard i byggeri i dag og fås i Ruko, ISI og JASA.

12 stift har dobbelt så mange skæringer som en 6 stift. 12 stift fås kun i Ruko modeller, da låsen er lavet i en d-form, som Ruko har patent på. Vores normale låse til døre vil være en 6 stift løsning, men for en merpris kan du få en 12 stift lås til tyverisikring af din dør.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål

Vi har mange forskellige slags låse til døre og tyvesikring af døre hos Lander & Gerlach i Svendborg på Fyn. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan din dør kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. Ring til os på 41 33 44 44.

​Er du interesseret? Indhent et tilbud her!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​Lander & Gerlach ApS

Håndværkervænget 5

5700 Svendborg

​Tlf.:: 30 50 44 55

E-mail: lg@lander-gerlach.dk

​CVR: 37500062

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt