-->

​En hoveddør fra Lander & Gerlach, bliver du glad for at se hver gang

​Din hoveddør er det første, du ser, når du kommer hjem. Det er også det første, dine gæster ser, når de kommer på besøg. Det er derfor vigtigt, at det er en dør, du bliver glad for at se, når du kommer hjem, og en dør, du føler dig tryg ved at præsentere andre for. Hos Lander & Gerlach har vi stor erfaring med at udskifte og renovere døre.

Stort udvalg af plade- og rammedøre

Hvis du vil have en helt ny hoveddør, har vi hos Lander & Gerlach et stort udvalg af døre, som du kan vælge imellem. Hos os kan du vælge imellem en rammedør og en pladedør.

En rammedør er en, hvor der isættes glasfelter eller fyldningsfelter. Du kan vælge sprosser i mange størrelser lige fra 25 mm til 110 mm. Det kommer helt an på din smag og stil, og hvad du mener, passer til dit hus.

En pladedør er en fuldt isoleret dør på op til 68 mm tykkelse. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige former for udskæringer. Igen er det op til dig, hvad du mener, passer til dit hus.

Renovering fremfor udskiftning

Du behøver ikke nødvendigvis at udskifte hele din dør, selvom du er træt af den. Hos Lander & Gerlach har vi stor erfaring med at renovere døre. At beholde den oprindelige dør kan være med til at bevare husets originale stil.

Som sagt har du mange muligheder, når du skal have udskiftet eller renoveret din dør. Du er altid velkommen til at kontakte os i Lander & Gerlach i Svendborg på Fyn, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine vinduer kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. Ring til os på 41 33 44 44.

​Er du interesseret? Indhent et tilbud her!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​Lander & Gerlach ApS

Håndværkervænget 5

5700 Svendborg

​Tlf.:: 30 50 44 55

E-mail: lg@lander-gerlach.dk

​CVR: 37500062

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt