-->

​Tag- og ovenlysvinduer fra Lander & Gerlach hjælper dig med at udnytte lys og varme optimalt

​Det er vigtigt at have nogle vinduer, der lukker en masse lys ind i ens hjem. Specielt her i Danmark hvor det er gråt og mørkt så meget af året. Derfor kan det være en god ide at få lavet tagvinduer eller ovenlysvinduer i sit hjem.

Lander & Gerlach står altid klar med en korrekt og præcis rådgivning.

​Hos Lander og Gerlach i Svendborg på Fyn har vi en høj viden om markedet, og kan derfor komme med den bedste rådgivning. Det betyder, at vi kan rådgive dig i, hvordan du får mest muligt dagslys ind i dit hjem gennem tagvinduer eller ovenlysvindue

Mange slags tilbehør til tag- og ovenlysvinduer

​Når man vælger at få lavet eller skiftet sine ovenlysvinduer eller tagvinduer, er der mange faktorer, der spiller ind. Der findes meget forskelligt tilbehør, som gør det nemmere for dig at udnytte lyset og den gratis varme, vinduerne giver.

Hvis dine vinduer er placeret imod nord, anbefaler vi, at du monterer et mørklægningsgardin. Det gør, at vinduet holder mere på varmen om natten, når det er mørkt. De nordvendte vinduer får nemlig ikke direkte sollys i dagtimerne til at varme glasset op.

Hvis vinduerne er imod syd, vil det være en god ide at montere en udvendig markise for at sikre, at der ikke kommer en overophedning af rummet indenfor.

Vi har mange flere slags tilbehør til dine tagvinduer og ovenlysvinduer hos Lander og Gerlach. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine vinduer kan laves, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. Ring til os på 41 33 44 44.

​Er du interesseret? Indhent et tilbud her!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​Lander & Gerlach ApS

Håndværkervænget 5

5700 Svendborg

​Tlf.:: 30 50 44 55

E-mail: lg@lander-gerlach.dk

​CVR: 37500062

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt