-->

​Føl dig tryg og sikker med låse til vinduer fra Lander & Gerlach

​Når du får lavet nye vinduer, er det ikke bare vigtigt, at de holder på varmen og lukker en masse lys ind. De skulle også gerne holde uindbudte gæster ude. Hos Langer & Gerlach har vi et bredt udvalg af låse til vinduer og forskellige former for tyverisikring af vinduer.

Vi ved, at det er noget af det vigtigste, at man kan føle sig tryg og sikker i sit eget hjem, både når man er der, og når man forlader det. Derfor taler vi altid med vores kunder om, hvordan de kan sikre deres vinduer bedst muligt. For os i Lander & Gerlach er vores kunders sikkerhed og tilfredshed med vores arbejde nemlig noget af det vigtigste.

Forskellige typer låse til vinduer

Hos Lander & Gerlach fører vi både 6 stift og dobbelt 6 stift låse til vinduer & døre. Låsene er en god tyverisikring af vinduerne. 6 stift låsene er standard i byggeri i dag og fås i Ruko, ISI og JASA.

Ruko 1200 stifter har dobbelt så mange skæringer som en 6 stift. Denne lås art fås kun i Ruko-modeller, da låsen er lavet i en d-form, som Ruko har patent på. Vores normale låse til vinduer vil være en 6 stift løsning, men for en merpris kan du få en Ruko 1200 lås til tyverisikring af dine vinduer & døre.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål

Vi har mange forskellige slags låse til vinduer og tyvesikring af vinduer hos Lander & Gerlach i Svendborg på Fyn. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine vinduer kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. Ring til os på 30 50 44 55.

​Er du interesseret? Indhent et tilbud her!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​Lander & Gerlach ApS

Håndværkervænget 5

5700 Svendborg

​Tlf.:: 30 50 44 55

E-mail: lg@lander-gerlach.dk

​CVR: 37500062

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt